top of page

Recruitment marketing

Meer geschikte kandidaten

Het gaat goed met de economie. Door de enorme overvloed in het vacatureaanbod hebben de kandidaten het voor het zeggen. Hoe kun je als bedrijf toch kwalitatief goede kandidaten aantrekken? 

Werving via social media advertising

Het werven van kandidaten met behulp van marketinginzet loont. Ik heb de werving voor uiteenlopende functies met succes verzorgd. Van Recruitment manager, hovenier, kok tot entertainer, ik zorg voor goede sollicitanten.

 

Een aantal campagne uitingen kun je hier bekijken. Door de werving uit te besteden en de selectie zelf te doen, ben je duizenden euro's goedkoper uit dan via een arbeidsbemiddelingsbureau.

Arbeidsmarktcommunicatie

Jouw bedrijf groeit als kool. Door uitbreiding worden er regelmatig vacatures uitgezet. Door aandacht te besteden aan employer branding op je social media kanalen, investeer je in de vacature invulling op lange termijn. Met employer branding wordt ook de latente baanzoeker aangesproken. Win-win! 

Ik kan je ondersteuning bieden in arbeidsmarktcommunicatie d.m.v;

Vooraf wordt onderzocht wat de sterke punten zijn van een bedrijf in de rol van werkgever volgens jouw werknemers. Deze punten worden meegnomen in de arbeidsmarktcommunicatie. Met een achtergrond in marketing  en grafisch ontwerp, creëer ik alle uitingen van A tot Z.

bottom of page