top of page

238% meer voorverkoop voor evenement ‘Salsa, Bachata & Kizomba Madness’

Bijgewerkt op: 7 mei 2020

Een paar jaar geleden heb ik salsa lessen gevolgd bij Clyde Bron van LatinJoy, dat was super leuk! Ook de feesten brengen een leuke sfeer met zich mee. Mensen van alle leeftijden dansen met elkaar en dans wisselt zich af met shows en workshops.


De kaartverkoop voor ‘Salsa, Bachata & Kizomba Madness’ bleef echter achter. Clyde vroeg me of ik de advertising via Facebook en Instagram over wilde nemen. Dat heb ik gedaan, 3 weken lang heb ik de advertising verzorgd. We zijn trots op het mooie resultaat van maar liefst 238% meer voorverkoop dan de voorgaande jaren. Het indirecte gevolg van directe verkoop aan de deur hebben we hierbij niet meegerekend. Ik kon er zelf helaas niet bij zijn ivm een weekendje Milaan, maar het schijnt een geweldig feestje te zijn geweest!

44 weergaven0 opmerkingen

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page