• Jeanette van Horssen

Dit is een eenvoudige manier om een extra instagram account te verwijderen uit de Instagram app

Instagram staat het toe om maximaal 5 accounts te beheren inclusief die van jezelf. Lastig als je een nieuwe opdrachtgever hebt of een nieuw bedrijf wil starten terwijl er al vier externe accounts staan ingelogd, naast je eigen account. 


Ben je al een tijdje aan het worstelen in de Instagram app om dat ene externe account te verwijderen, zodat je weer ruimte hebt voor een nieuw account? Dit is echt zo’n dingetje dat je maar net moet weten en dan is het super easy. 

Komtie:
Stap 1: ga naar instellingen en meld je af op alle accounts (scroll helemaal naar beneden om deze optie te zien).Stap 2: nu zie je een overzicht met alle accounts die zijn ingelogd in jouw app. Klik op ‘bewerken’ er komen nu kruisjes achter de namen.
Stap 3: klik op de kruisjes achter de accounts die je wil verwijderen. Ze worden nu uit jouw app verwijderd. Klik vervolgens op klaar met bewerken.

Voilà, je hebt weer ruimte gemaakt voor nieuwe accounts in jouw Instagram app. Wil je meer tips over Instagram of andere leuke marketing onderwerpen? Geef me een follow op Instagram. 🙌

0 keer bekeken

© 2019 by Cloud 9   | Disclaimer  | Privacy