Social media marketing & copywriting 

Klantcases, interviews, blogs & advertising

Interactie met de bezoeker, ze verrassen, maar vooral inspireren. Een goede portie inspiratie leidt tot actie, en of dat nou een like is of een aankoop in een (web)shop, een geïnspireerd mens komt bij je terug of vertelt over je. Social media marketing rules! 

Vanaf de eerste zin moet een tekst pakkend zijn, waarom zou je anders verder lezen? In combinatie met het juiste beeld - je weet wat ze zeggen - creëer je attentiewaarde die jij als bedrijf nodig hebt om op te vallen tussen al dat reclamegeweld op social media, in een (online) tijdschrift of krant.

 

Elke dag komt een mens in aanraking met gemiddeld 3000 advertenties. Reden te meer om content te plaatsen dat relevant genoeg is om jouw doelgroep te laten stoppen met swipen of scrollen. Leuke, relevante en/of interessante content zorgt voor meer naamsbekendheid en een verhoogde conversie. 

Social advertising

Bekendmaking- en/of werving voor een event, uizetten van een persbericht of boost van de verkoop met behulp van social advertising... It pays off. In de klant cases kun je lezen welke resultaten er zijn behaald.

recent heb ik de Facebook Business Mastery van Mark Bongers afgerond zodat ik mijn opdrachtgevers de resultaten kan blijven geven waar ze voor betalen.

 

 

 

 

 

 

Copywriting

Als Freelance Marketeer heb ik verschillende artikelen geschreven voor mooie bedrijven. Een aantal van deze artikelen vind je hieronder, ook de visuals komen van Cloud 9 . Happy reading! 

Met grappige inhakers, interessante klantcases, mooie advertenties of slimme whitepapers, help ik jouw bedrijf met groeien. 

Front-end developer van Oliver IT start bij Alliander

In opdracht van Creatie Maakt Alles

Bekijk het artikel 

Een waardevolle samenwerking tussen Store3D en Altavilla

In opdracht van Creatie Maak Alles

Bekijk het artikel 

5 redenen waarom single zijn awesome is!

wearecosmo.com

Bekijk het artikel 

Een vakantiebaan in het buitenland.
Doen of niet?

wearecosmo.com

Bekijk het artikel 

© 2019 by Cloud 9   | Disclaimer  | Privacy