top of page
DSC01484.jpg
Feestje LinkedIn Network Battle (2).gif

Niveau: Hbo

Tijdsinvestering: De training duurt 3-4 uur inclusief 1 praktijkopdracht

Locatie training: in overleg

Aantal deelnemers: minimaal 8

Prijs op aanvraag 

Review

“Door het maatwerk van de LinkedIn Network Battle, werd de training extra relevant voor ons team en de doelstelling. Dankzij de fun-elementen en het enthousiasme van de trainer was dit ook echt een leuk teambuilding moment.

 

Ook na de training, tijdens de battles, was er voldoende begeleiding om de opgedane kennis goed in te zetten in de praktijk. Het leverde de eerste dagen al mooie resultaten op; er zijn 7 nieuwe afspraken gemaakt. Al met al was de LinkedIn Network Battle een goede training die nu al bijdraagt aan onze doelstelling om impact te maken. Ik geef deze training een 9.”

Menno Bruins Manager Sportregie Sportbedrijf Rotterdam

2263-Weblogo - Sportbedrijf Rotterdam.png

LinkedIn Network Battle
Leren + beleven = onthouden

Een bericht geplaatst door een medewerker heeft gemiddeld 200% meer bereik op dan content geplaatst door een bedrijfspagina. Moet je eens voorstellen wat er gebeurt als je medewerkers vanuit enthousiasme berichten plaatsen over hun werk? Goede mond-tot-mond-reclame leidt tot merkambassadeurs, mensen die klant bij je willen worden én mensen die graag bij je willen komen werken. 

 

Tijdens deze workshop overladen we de deelnemers met inspiratie, feiten, effectieve tips & tricks en een handig model om met vertrouwen tot een goed LinkedIn bericht te komen. En dan actie in de tent! Alle opgedane kennis wordt direct toegepast in de praktijk tijdens een spannende battle waarin de deelnemers het tegen elkaar opnemen. Welk team weet met deze kennis het beste resultaat te behalen en wint de battle?

Volledig op maat

Wat is de marketingdoelstelling van jouw bedrijf? Wij zorgen ervoor dat deze training hier helemaal op aansluit. In het voortraject stemmen we jouw doelstelling af en passen de opdracht hierop aan.

 

Iets voor jouw bedrijf?
 

  • Je wil merkambassadeurs onder potentiële klanten (of kandidaten). Om dit te bereiken ben je bereid te investeren in strategische kennis en creatieve vaardigheden van je medewerkers.
     

  • Je houdt van (inter)actieve trainingen: je gaat direct aan de slag met het maken van een LinkedIn bericht.
     

  • Door middel van gamification dagen we jullie uit om de leerstof direct toe te passen in de praktijk. Jullie zijn bloedje fanatiek en daarom is dit een leervorm die goed bij het bedrijf past (en ook nog eens leuk is).  

Programma

De training: luister, leer ennnn actie!


Tijdens de training op de eerste dag leer je de basis-skills om LinkedIn te rocken. Natuurlijk nemen we ook een kijkje op je persoonlijke profiel. Vervolgens worden de deelnemers verdeeld in teams en start de battle met de eerste praktijkopdracht.

Welk team weet de kennis van de training het beste toe te passen in de praktijk en LinkedIn-gebruikers te enthousiasmeren? De LinkedIn Network Battle is gestart!

 

Na de training

 

Na deze training durven de medewerkers zelf LinkedIn berichten te plaatsen. Ze weten precies op welke manieren zij het beste naar buiten kunnen communiceren om anderen te enthousiasmeren voor het bedrijf of organisatie.

Deze training is ontwikkeld door Cloud 9 en wordt verzorgd door presentatie-talent en gezellige gangmaker Rosa Suikers

Meer weten? Klik op onderstaande knop en vraag een kennismakingsgesprek aan. 

bottom of page