top of page

Over mij

Loopbaan & achtergrond

Als kind was ik altijd al bezig met tekenen. Dat vond ik zo leuk, dat ik ook de schoolopdrachten van mijn oudere zus deed, die toen hoge cijfers scoorde.

Later ontdekte ik Grafisch Ontwerp. Na het behalen van de havo en vooropleiding van de kunstacademie ABCreatief, meldde ik me bij Grafisch Lyceum in Utrecht. Als nel kreeg ik tijdens een stage bij Vandermeer Visuele Communicatie een baan als Grafisch Ontwerper aangeboden. Die kans greep ik met beide handen aan. 

 

In totaal heb ik vijf jaar met veel plezier gewerkt voor Vandermeer en zusterbedrijf Boekhorst Design, dat later werd overgenomen. Bekende opdrachtgevers waar ik voor werkte waren onder andere Canon, KLM, Veka, Rabobank, LTO, Uitgeverij Boom, Kluwer en Skoda. Toen begon het te kriebelen... Ik wilde weer leren.

 

In 2010 besloot ik dat ik mijzelf verder wilde ontwikkelen en zegde mijn baan op. Vanaf dat moment ging ik weer fulltime als student door het leven en werkte ik als Grafisch ZZP-er onder de naam Cloud 9. De opleiding bleek een schot in de roos. Ik heb enorm veel geleerd over marketing en hoe omdenken helpt om tot innovatieve oplossingen te komen. Dankzij mijn Grafische achtergrond in combinatie met mijn marketingachtergrond, werk ik uitingen van A tot Z uit.

 

Vanaf 2014 heb ik bij verschillende bedrijven marketingervaring opgedaan op uiteenlopende vlakken. O.a op het gebied van merkstrategieën, content marketing, social media advertising, studentenwerving, copywriting en recruitment marketing. Afwisseling en contact met verschillende ondernemers vind ik erg leuk. In 2018 besloot ik daarom weer voor mijzelf te beginnen met dezelfde bedrijfsnaam Cloud 9. 

Ik merkte dat de behoefte aan één van van mijn diensten het grootst was: social media marketing. Ik besloot daarom de Mark Bongers Academy (Facebook Business Mastery) te doen om nog beter te worden, zodat  mijn opdrachtgevers de resultaten te blijven geven waar ze voor betalen. Ontwikkeling is en blijft de rode draad in mijn loopbaan :) 

Ik werk graag samen met specialistische vakgenoten om een project tot een succes te brengen en heb daarom een mooi netwerk met verschillende disciplines om me heen verzameld. Samen kunnen we elke marketingbehoefte aan. 

 

Bekijk hier een overzicht van mijn behaalde certificeringen.

 

The story of my life so far. Wil je een keer kletsen? Neem gerust contact op of blijf op de hoogte en volg me via Instagram.  

bottom of page