top of page

Over mij

Als je in Engelstalige landen on Cloud 9 zit, dan zit je goed, want dan ben je in de zevende hemel. En dat is exact het gevoel dat ik al mijn opdrachtgevers gun: een succesvolle business, want ondernemen is al uitdagend genoeg.

Vanuit Cloud 9 werk ik voor bepaalde tijd in jouw organisatie. Als collega, als interimmer of als adviseur, waar jij behoefte aan hebt.

 

Ik bouw merken, ontwikkel nieuwe strategieën, schrijf artikelen, neem het volledige social media beheer uit handen en schrijf vacatures op basis van mijn jarenlange ervaring aan zowel bureau- als klantzijde.

 

Ook voor bedrijven die graag zelf aan de slag willen heb ik iets leuks: ik heb een workshop ontwikkeld over LinkedIn, mijn favoriete platform.

 

Mijn interesse in (corporate) antropologie en positieve gedragsverandering heb ik een gemixt met mijn achtergrond in de wereld van marketing en verleden in entertainment. Het resultaat? De LinkedIn Network Battle. Een LinkedIn workshop, maar dan leuker.

 

Tijdens deze leuke workshop leer jij samen met je collega's op een actieve manier en spelenderwijs hoe je echt goed zichtbaar wordt op LinkedIn. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je samen iets leuks beleeft, je herinneringen maakt en de de leerstof daarom veel beter blijft hangen. Al mijn communicatie-ervaring heb ik in deze workshop gestopt, zodat jullie na de workshop zelf aan de slag kunnen met LinkedIn.

Kennismaken?
Neem gerust contact op of blijf op de hoogte en volg me op LinkedIn.

bottom of page