top of page

Social media
uitbestenden 
Zet social media gebruikers om naar trouwe fans

Misschien herken je het wel; Je hebt een mooi product of dienst, maar geen tijd voor de promotie. Ik help jou graag om jouw merk (nog) beter in de markt te zetten en de verkoop te boosten. 

Zet social media gebruikers om naar trouwe fans

Interactie met de bezoeker, ze verrassen, maar vooral inspireren. Een goede portie inspiratie leidt tot actie, en of dat nou een like is of een aankoop in een (web)shop, een geïnspireerd mens komt bij je terug of vertelt over je. Zo zet je social media gebruikers om naar trouwe fans.

Het belang van een goede attentiewaarde

Vanaf de eerste zin moet een tekst pakkend zijn, waarom zou je anders verder lezen? In combinatie met het juiste beeld - je weet wat ze zeggen - creëer je attentiewaarde die jij als bedrijf nodig hebt om op te vallen tussen al dat reclamegeweld op social media, in een (online) tijdschrift of krant.

Copywriting & vormgeving social media berichten

Met een achtergrond in marketing en grafisch ontwerp, creëer ik alle uitingen van A tot Z. Deze combinatie maakt mijn werk leuk, afwisselend, maar vooral heel pakkend. Mijn hoofdfocus ligt namelijk altijd op het helder en snel overbrengen van de marketingboodschap. Je kunt hier alles lezen over mijn achtergrond.

 

Meer weten? Neem contact op. 

IMG_7024.JPG
bottom of page