Content Creatie 

Let's get famous!

Interactie met de bezoeker, ze verrassen, maar vooral inspireren. Een goede portie inspiratie leidt tot actie, en of dat nou een like is of een aankoop in een (web)shop, een geïnspireerd mens komt bij je terug of vertelt over je. Marketing rules! 

 

Elke dag komt een mens in aanraking met gemiddeld 3000 advertenties. Reden te meer om content te plaatsen dat relevant genoeg is om jouw doelgroep te laten stoppen met swipen of scrollen. Leuke, relevante en/of interessante content zorgt voor meer naamsbekendheid en een verhoogde conversie. 

Kosten social media uitbesteden

Op abonnementsbasis neem ik jouw social media beheer uit handen. Vanaf € 480, - per maand ex btw. heb je al een abonnement met vier postsplaatsingen. 

Met grappige inhakers, interessante klantcases, mooie advertenties of slimme whitepapers, help ik jouw bedrijf met groeien. Waar kan ik jou mee helpen? 

Marketing specialisaties

diensten

Content Marketing & Social media beheer

Met grappige inhakers, interessante klantcases, mooie advertenties of slimme whitepapers, help ik jouw business te groeien.

Online Marketing

Een goed marketingplan is het halve werk wanneer je betere resultaten wilt behalen. Dat start met een gedegen inventarisatie.

Recruitment Marketing

De zoektocht naar een gekwalificeerde kandidaat kan een uitdaging zijn. Marketing helpt je meer sollicitanten binnen te halen.

Grafisch Ontwerp

Mooi, herkenbaar, duidelijk en effectief. Dat zijn de eigenschappen van een goed vormgegeven markteting uiting.

© 2019 by Cloud 9   | Disclaimer  | Privacy