top of page

Mijn gastblog debuut bij IMU: Funnelmoeheid

Vandaag maakte ik mijn debuut als gastblogger bij de Internet Marketing Uni (IMU). Ik schreef een blog over Funnelmoeheid:


Als social media marketeer werk ik dagelijks met funnels, echter vindt niemand het leuk om in een overduidelijke verkoopfunnel terecht te komen… Ik in ieder geval niet … Uhm sja… Contradictie? Beetje wel he… ;-) Schrijf jezelf in voor een gratis webinar en je mailbox wordt bijna gegarandeerd gebombardeerd door verkoopmailtjes met de boodschap dat er een fantastisch aanbod op je wacht waardoor jij gegarandeerd heel succesvol wordt.


Er is echter één maar… Je moet wel binnen 24 uur happen en als je dat niet doet, krijg je de week erop minstens drie gelijksoortige berichten. Iets anders geformuleerd. Dat wel.


Dat kan anders…


Lees de hele blog hier: https://imu.nl/e-mail-marketing/funnelmoeheid/


26 weergaven0 opmerkingen
bottom of page