top of page

Social media adverteren
 

Elke dag komt een mens in aanraking met gemiddeld 3000 advertenties. Reden te meer om advertenties in te zetten die relevant genoeg is om jouw doelgroep te laten stoppen met swipen of scrollen. Leuke, relevante en/of interessante content zorgt voor meer naamsbekendheid, aanvragen of aankopen. 

 

 

Gecertificeerd Facebook en Instagram Advertising specialist
Wat vliegt de tijd... Inmiddels heb ik vijf jaar ervaring in social media advertising en heb veel ondernemers geholpen bij het opschalen van hun bedrijf. De wereld in social media advertising verandert razend snel en ik ren net zo hard mee om up-to-date te blijven.

 

Ik ben gecertificeerd Facebook en Instagram Advertising specialist (Facebook Business Mastery - Mark Bongers Academy), Meta Certified Media Buying Professional en blijf me continu ontwikkelen om mijn opdrachtgevers de resultaten te geven waar ze voor betalen. 

 

LinkedIn advertenties

Heb je een B2B bedrijf? Dan kan LinkedIn advertising interessant zijn ter aanvulling van je social media strategie. Een effectieve inzet van LinkedIn is erg afhankelijk van het type doelstelling dat je voor ogen hebt. Geen zorgen. Ik test altijd het best presterende platform voor een effectieve verdeling van het budget. 

Pinterest advertenties

Pinterest wordt vaak vergeten als advertentie platform terwijl er 3 miljoen Nederlandse mensen fanatiek aan het pinnen zijn. Vooral interessant voor bedrijven uit bijvoorbeeld de interieursector, modesector, speelgoedsector of trouwsector. 

Kun jij wel wat social media advertentie hulp gebruiken?

 


Content marketing diensten

Social media 

& website content

Met grappige inhakers, interessante klantcases en SEO geoptimaliseerde content help ik de verkoop te boosten.

Social media

adverteren 

Effectieve advertentiecampagnes die bezoekers omzetten naar betalende klanten. Lees meer over het uitbesteden van social media advertenties.

Grafisch ontwerp

Met vijf jaar werkervaring als grafisch ontwerper, help ik ondernemers met een nieuwe huisstijl, brochures of social media berichten.

bottom of page